Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

MUMS säger jag bara!

Inte klantat mig idag heller! Vilken naturbegåvning jag är!!! Det kändes helt okej att jobba idag med, även att jag svor och mådde näst intill illa påväg dit. Det är nått med mig och tiden innan jobbpass alltså. Sån där liten ångest som blir större och större ju närmre 'bygget' man kommer. Hemskt egentligen. Men så fort man kör igång så är det helt okej igen!

Men imorgon är det en dag ledig :D Då ska jag träffa Tilda och fika och ha allt gossip om vad som hänt under sommaren. Fyyy va mysigt! Det gör mig faktiskt ingenting om det regnar, för jag vill ändå bara sitta inne på Espresso House och dricka Frapino och äta muffins! MUMS säger jag bara! 

Hittade föresten lite smågrejer när jag va på Frölunda Torg förut idag. Orkar inte ta bild på det faktiskt, men det var två Bandeu-bh'ar och massa armband. Skitbra och precis det jag behövde! :D Nu ska jag börja spara pengar till körkortet, så anser mig pank trots att jag har en ganska stor summa på kontot. Målet är att ta kortet innan brorsan, men vi får väl se hur det blir med det :P

inga kommentarer

Säg som det är!

Vad blir noll plus tre? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.