Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

My "true love story" ..?

Jag har haft många kärlekar i mitt liv. När jag var extremt liten sa jag att jag skulle gifta mig med först Johan Duus, sen Carl Brunander och senare även Felix Elm. Smått gulligt att jag var "ihop" med Felix två gånger under lågstadiet med. Då var allting så enkelt. 

Men min första, riktigt stora, kärlek var Eric Åhlander. En fyra år äldre kille ifrån Landskrona, Skåne. Just då var han underbar på alla sätt och vis, perfekt ungefär. Kommer nog aldrig glömma honom, även att jag är 100% över det, sedan otroligt länge. Han var speciell då. Utan honom hade jag inte blivit den jag är idag. Och det är verkligen som han sagt till mig, att varje person för med sig en lärdom. För med honom lärde jag mig att kärlek inte är lätt, speciellt inte när det är på distans, och allting gick käpprätt åt helvete till slut. Sedan dess har jag inte börjat kommunicera med folk utanför Göteborgsområdet. För det funkar helt enkelt inte för mig.

Sen vet jag inte riktigt. Hade många småflirtar mellan Eric och den näste som skulle komma; Andreas. I början var han fantastisk. Snäll, kramgo och empatisk. Han förstod mig mer än någon annan kändes det som. Senare, efter bara två veckor, började saker gå utför. Han prioriterade annorlunda, hade knappt tid eller lust och när vi väl sågs var allt vi gjorde att kolla på film. Förhållandet varade bara i tre månader, och jag mådde inte bra under tiden. I och med det lärde jag mig att man alltid ska tänka på sig själv i första hand. En ganska lång tid efter uppbrottet informerade hans kompisar mig om att Andreas rökt på under hela vår tid tillsammans, medan han till mig sagt att han bara testat en gång. Det kändes inte okej, och det är nog grunden till att jag inte har någon som helst kontakt med honom idag. 

Efter honom har det varit små, obetydliga flirtar. Jag kan nog säga att jag inte vill ha ett förhållande på ett tag. För än så länge finns det ingen i min närhet som är Den killen, som inte sviker, inte håller på med fuffens och som inte bråkar för ingenting.

Jag blundar inte för kärleken om den hoppar på mig, men springer den hastigt förbi känns det inte värt att ropa hej

inga kommentarer

Säg som det är!

Vad blir fyra plus ett? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.