Blogaholic
Logga in
·
Styr upp en egen blogg

It started with friday

I fredags va det inte världens bästa dag på jobbet. Lite grejer hände, och aa... men det är väl okej nu antar jag. Idag va en bättre dag på jobbet. Stod bara i kassan o diskade. Slapp lobbyn, yesyesyes! Och det va jättesnälla Hanna som va arbetsledare, så inget skrikande eller idiotförklarande idag. Kändes som att den gamla, klumpiga Elina kom tillbaks dock.. för fem minuter innan jag slutade välte jag ut den kvarvarande Daim'en på golvet... Monique va inte sen att kommentera detta ;)

På tisdag är det inlämning på Företagsekonomin. Det är bajs alltihop för jag får typ inte till det. Första arbetet någonsin som jag inte har någon som helst tanke i huvudet. Annars brukar det bara braka ner tusen och göra det jobbigt att få plats. Nu är det fyra tomma sidor som ska fyllas med antingen vettigt snack eller ordbajs (har märkt att båda två ger bra betyg, sålänge det har med ämnet att göra).  Hjäääälp. Och eftersom vi inte har en skrivare hemma måste jag maila mamma till hennes jobb så hon skriver ut den, alltså måste jag va klar med den imorgon innan 17.00.

Skit också.

inga kommentarer

Säg som det är!

Vad blir noll plus noll? (Svara i siffror.)

Kommentar

Laddar captcha...
Om den inte laddar, var god inaktivera av Adblock!
För att publicera en kommentar måste du verifiera vår Captcha. Den använder under några sekunder en del av din processor för att bekräfta att du inte är en bot.